Občania Žiliny budú informovaní o platbe za komunálny odpad

06.03.2013 Žilina

Žilina 6. 3. 2013 – Mestský úrad v Žiline oznamuje občanom, že zamestnanci Mestského úradu v Žiline budú v pracovných dňoch od 8. 3. do 24. 3. 2013 doručovať do vlastných rúk rozhodnutia, ktorými Mesto Žilina vyrubuje poplatok (za komunálny odpad) pre zdaňovacie obdobie 2013. Poplatok musí zaplatiť každá fyzická osoba, ktorá má v Žiline trvalý alebo prechodný pobyt, alebo užíva nehnuteľnosť na území mesta. Poplatok je možné zaplatiť v dvoch splátkach (do 30. 4. 2013 a do 31. 8. 2013) alebo naraz jednou splátkou. Občania môžu poplatok zaplatiť bezhotovostným prevodom, v hotovosti alebo platobnou kartou priamo v Klientskom centre Mestského úradu v Žiline.

„Suma, ktorú Mesto Žilina týmto poplatkom získa, bude využitá len na služby súvisiace s komunálnym a drobným stavebným odpadom. Všetkým občanom, ktorí si včas a riadne plnia svoje záväzky voči Mestu, ďakujem,“ povedal primátor mesta Igor Choma.

Poplatok a podklady pre odpustenie poplatku podrobne stanovuje Všeobecne záväzné nariadenie č. 22/2012 o poplatku, ktoré nájdete na oficiálnych stránkach Mesta Žilina www.zilina.sk v rubrike Samospráva/ VZN.

• Všeobecne záväzné nariadenie č. 22/2012 (formát RTF, formát PDF)
(o poplatku)

Všetky platné všeobecne záväzne nariadenia nájdete na oficiálnych stránkach Mesta Žilina www.zilina.sk v rubrike Samospráva/ VZN.

PhDr. Pavol Čorba
hovorca mesta
 

Vyberte región